<--hpics
spletni-turisticni-portal<--tip slike na katerem zavihku je

ORS WEB produkcija - za najbolj efektivni nastop na spletu

V okviru oddelka frontend aplikacij v našem podjetju razvijamo napredne turistične portale z uporabo lastnih produktov, razvitih v okviru rezervacijskega sistema ORS.

Na osnovi znanja in lastnega razvoja poudarjamo 3 naslednje prednosti:

--> odlično poznavanje spletnih turističnih tehnologij ZAKAJ? ker smo jih razvili sami
--> hitra izdelava in kvalitetna implementacija na vašo spletno stran
--> hitrejša in učinkovita pomoč

Produkt ORS WEB zaključuje uporabniško vrednost celotnega centralnega rezervacijskega sistema ORS, ter vseh njegovih podsistemov. ORS WEB je zadnji korak, ki ponuja uporabniku popolnoma celostno rešitev. V okviru produkta ORS WEB je uporabniku omogočeno delo z najbolj inovativnimi in najpopolnejšimi spletnimi rešitvami, ki uporabnika popeljejo med vodilne akterje na področju prodaje turističnih aranžmajev.

ORS WEB ponuja produkcijo najzmogljivejših turističnih portalov in multifunkcionalnih spletnih strani. Prednost produkta ORS WEB je inhouse produkcija, kar pomeni, da se celotno znanje in celoten centralni rezervacijski sistem ORS implementira v najzmogljivejše spletne strani. Naročnik oziroma uporabnik tako pridobi najsodobnejše orodje, v katerega je implementiran najzmogljivejši in najpopolnejši rezervacijski sistem na tržišču. Uporabnik ima tako ob vseh funkcionalnostih na voljo tudi celoten prodajni sortiment centralnega rezervacijskega sistema ORS. Kar je nedvomno edino veliko orodje na tržišču, ki uporabniku omogoča dvig prodaje in njegovih prihodkov, manjšim uporabnikom – manjšim turističnim agencijam, pa ORS pomeni tudi preživetje in obstanek na tržišču.

Glavni sestavni deli produkta ORS WEB:
> spletni turistični portali

> optimizacijski paketi
 

> ORS WEB moduli

> storitve oziroma produkti po naročilu

Na osnovi dolgoletnega razvoja in visokega IT znanja, so v okviru produkta ORS WEB uporabniku na voljo storitve in produkti, ki optimizirajo njegovo delo.
Spletni turistični portali z implementiranim ORS I.B.E.-jem (Internet Booking Engine), so najvišja možna oblika pojavnosti in delovanja na svetovnem spletu. Izvirna grafična podoba, multifunkcionalnost, ogromna baza podatkov – ponudb, SEO optimizacija (search engine optimization), direktna možnost rezervacij v ORS I.B.E.-ju, namenjena končnim kupcem, CMS tehnologija za lastno upravljanje s spletnimi stranmi oziroma turističnimi portali, vse to v več želenih svetovnih jezikih in razvito v najsodobnejših in najučinkovitejših programskih jezikih, postavlja uporabnika v vlogo enega najpomembnejših akterjev v branži na tržišču.

Implementacija ORS I.B.E.-ja je seveda možna tudi na že obstoječe spletne strani uporabnika, oziroma na spletne strani, ki jih razvija drugo podjetje. V tem primeru ORS WEB ponuja uporabniku storitve optimizacije navadnih spletnih strani v prodajno uspešne spletne strani. Na osnovi znanja, svetovanja in nadgradenj, ORS WEB tudi na ta način omogoča uporabniku postavitev učinkovitih spletnih strani.

ORS WEB MODULI so inovativni moduli oziroma aplikacije, ki popolnoma dopolnjujejo delovanje ORS I.B.E.-ja. Klasični iskalnik, najnovejši hitri iskalnik, teaserji (izpostavljene ponudbe), ORS moduli „Vreme“, „Priljubljeno“, „Najnovejše“, „Moj modul“,... so aplikacije, ki popolnoma dopolnjujejo delovanje ORS I.B.E.-ja in tako tudi delovanje celotnih spletnih strani oziroma turističnega portala. Vsi moduli delujejo popolnoma usklajeno in avtomatizirano z bazo podatkov oziroma ponudb iz celotnega centralnega rezervacijskega sistema ORS. Tako je končnemu kupcu uporabnika na voljo vse: od vseh potrebnih informacij o potovanju oziroma počitnicah, do končnega koraka rezervacije želenega aranžmaja. Takšna rezervacija s spletnih strani oziroma turističnega portala uporabnika, pride izpolnjena v ORS Smart (booking tool) uporabnika. Tukaj uporabnik (turistična agencija) v direktni online komunikaciji skozi ORS do organizatorja potovanja oziroma počitnic, zaključi rezervacijo za svojo stranko, oziroma ima pred tem še možnost drugih aktivnosti v zvezi z rezervacijo (preverjanje razpoložljivosti, opcija, sprememba, ali stornacija po že opravljeni rezervaciji).

Produkt ORS WEB omogoča tudi takojšnje plačilo aranžmaja na spletnih straneh uporabnika s strani končnega kupca. Možna so plačila s kreditnimi karticami ali plačila na drugačne načine.


Z veseljem vam ponudimo možnost izdelave rešitev za vaše podjetje oz spletni portal - ne odlašajte in nas kontaktirajte na e-naslov sales@ors.si ali tel.  +386 8 200 14 12