<--hpics
si<--tip slike na katerem zavihku je

ONE Touristik - poudarek na daljnih in city destinacijah

ONE Touristik sta ustanovila januarja 2012 dva "močna" partnerja AERTiCKET AG ter JT Touristik GmbH - izkušen distributer letalskih vozovnic in "rožnat" organizator s poudarkom na daljnih potovanjih.

Nov organizator svoje produkte generira dinamično ter klasično. Med maso organizatorjev izstopa tako, da je njegove produkte možno rezervirati hitro in enostavno - z dovolj prostimi kapacitetami in izbrano ponudbo.

Za začetek je ONE Touristik v svoj portfolio uvrstil naslednje daljne in t.i. city destinacije:
Karibi z Mehiko, Dominikanska republika, Kuba z Antilli, Afrika z južno Afriko, Namibija, Tanzanija, Zanzibar, Indijski ocean z Maldivi ter Mavriciusom, Azija z Šri Lanko, Vietnamom ter Tajsko. Daljne destinacije je možno kombinirati tudi kot krožna potovanja. 
Na drugi strani pa med  t.i. city destinacijami ponuja 10 najbolj prodajanih kot so Rim, Berlin, Lizbona, Dunaj, Praga,....te destinacije je možno rezervirati z letalom ali samo namestitev.

Agencijska priključitev ter rezervacije
V posebnem dogovoru z ONE Touristik vam ORS nudi možnost rezervacij preko ORS ag. številke po enakih plačilnih pogojih kot za ostale organizatorje ter z atraktivno 8% provizijo.

V primeru, da želite lastno pogodbo se prosimo obrnite se na spodnji kontakt:

Telefon: +49 (89) - 416 154 201
Fax: +49 (89) - 416 154 209
E-Mail: agentur@one-touristik.de
Pon. - Petek. 09:00 - 18:00

ONE Touristik in ORS vam želita veliko rezervacij!