<--hpics
si<--tip slike na katerem zavihku je

Impressum

EDINI PRAVI IN POPOLNI CENTRALNI REZERVACIJSKI SISTEM (CRS) NA TRGU

Centralni rezervacijski sistem ORS je najsodobnejše orodje za direktno online komunikacijo z organizatorji počitnic in potovanj. Je sistem, ki vam omogoča direktno preverjanje razpoložljivosti in direktne rezervacije v novi ORM Easy rezervacijski maski s pomočjo katere naredite rezervacijo z enostavnim klikom na gumb.

Skozi leta inovativnega razvoja, vam danes ponuja možnost hitre rezervacije aranžmajev iz ogromne ponudbe - na najenostavnejši naečin. Vse produkte lahko iščete, pošiljate ponudbe strankam ter naredite takojšen booking v rezervacijskem orodju ORS Smart medtem ko tehnologija ORS I.B.E. ponuja možnost celotno bazo ponudb implementirati na vaše spletne strani.

EDINI S CELOTNIM SORTIMENTOM EVROPSKIH, SLOVENSKIH IN DRUGIH ORGANIZATORJEV

ORS je edini centralni rezervacijski sistem na trgu, ki vam v enotni obliki prinaša celovit sortiment večine evropskih organizatorjev ter od leta 2009 tudi z organizatorji iz trgov Slovenije, Hrvaške, Srbije,...

ORS vam nudi ogromno individualnih možnosti, ORS IT oddelek pa vam nudi takojšnjo podporo. Za primerno kreativno izobraževanje in ORS treninge poskrbi ORS Akademija, ORS Booking pa vam omogoča, da lahko vsak aranžma v sistemu konkretno zbookirate in vas nagrajuje z odličnimi provizijami.


Naslov podjetja

ORS tehnologije d.o.o.
Mestni trg 18
3210 Slovenske Konjice

PE: Železnikova 4

2000 Maribor

 


Support
support@ors.si
tel. +386 2 654 0240Sales
sales@ors.si
tel.: +386 2 654 0240